Är microblading någonting för dig?

Hej och god morgon på dig! Hoppas du sovit gott och att du kommer att få en bra dag. Jag vaknade tidigt idag och kunde inte somna om så jag gick upp istället för att ligga och vrida och vända på mig i sängen. Därför har jag tid till att skriva ett inlägg på bloggen innan det är dags att åka till jobbet. Jag hade tänkt att berätta om ett företag, en frisersalong, som heter Beauty by K&A och när jag var hos dem och gjorde microblading i Motala

Jag hade länge funderat på att få detta gjort för mina ögonbryn är tunna och ljusa och syns knappt och det var tråkigt att varje morgon stå framför spegeln och måla dem. Jag har nästan haft komplex för det här och velat göra något åt det. Jag har hört talas om microblading och ju mer jag funderade på saken desto säkrare blev jag på att jag ville få detta gjort och så hörde jag av min bästa kompis att det går att få detta gjort hos Beauty by K&A. Nu har jag alltså gjort det här och det blev hur bra som helst. De har helt klart levt upp till mina förväntningar och det ser helt naturligt ut. Ingen kan se att det är fejk så det är verkligen bra gjort. Eftersom jag blev så nöjd med den här hjälpen och resultatet som jag fick skulle jag vilja tipsa er som också funderar på microblading i Motala om att också gå till dem. Det här är ett professionellt företag som man kan lita på. Det är ändå en slags tatuering det handlar om så det måste bli bra. Ska man göra en sån här microblading i Motala tror jag att Beauty by K&A är ett av de bästa företagen att vända sig till.